Ότι τρώμε και πίνουμε επηρεάζει τη μυρωδιά του σώματός μας. Αφού καθώς η τροφή περνά από τα στάδια του μεταβολισμού, τα χημικά προϊόντα των αντιδράσεων διαχέονται σε όλο μας το σώμα.

Η γλώσσα μπορεί να ανιχνεύσει διάφορους βασικούς θρεπτικούς παράγοντες, που ονομάζονται γευσιγόνα, όπως το νάτριο, η ζάχαρη και τα αμινοξέα, μέσω της γεύσης. Ωστόσο, το πώς αντιλαμβανόμαστε το νερό στο στόμα ήταν άγνωστο. Πολλά είδη εντόμων είναι γνωστό ότι «γεύονται» το νερό, οπότε φανταζόμασταν ότι και τα θηλαστικά θα μπορούσαν επίσης να διαθέτουν μηχανισμό ανίχνευσης νερού.

Μπορεί η οριστική ήττα του Ναπολέοντα από τους Άγγλους να γράφτηκε στη μάχη του Βατερλό, ωστόσο η πτώση της Γαλλικής Αυτοκρατορίας προετοιμάστηκε τα προηγούμενα χρόνια με το μπλοκάρισμα των Γαλλικών λιμανιών.

Μια νέα ανακάλυψη έδειξε ότι η μεγαλύτερη και η πιο άγρια σαύρα στον πλανήτη, ο Δράκος του Κομόντο (Varanus komodoensis), είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από όσο νομίζουμε.